dimarts, 21 de novembre del 2017

Vetllada solidària al Teatre Principal

Sasha Amorós Korontkov (violí) acompanyat al piano per Marc Torres durant la
vetllada solidària al Teatre Principal. Foto: JOAN GASULL

ANNA ESTALLO / Valls

Unes cent persones van assistir al concert benèfic dedicat al menjador social La Teulada que el divendres, dia 17 de novembre, es va dur a terme al Teatre Principal de Valls.

L’acte, organitzat pels Amics de la Música de Valls i la parròquia del Lledó, que tutela aquest espai dedicat a les persones en risc d’exclusió social, va tenir com a convidat especial el violinista Sasha Amorós Korontkov, de 9 anys, i que actualment forma part de l’Orquestra Corelli, integrada per joves d’entre 12 i 15 anys. Sasha, que té una predisposició especial i grans aptituds per a la música, cursa el grau professional tant de violí com de piano al Conservatori de Vila-seca.

Sasha va encisar el públic amb un repertori, que adaptat al seu nivell, va oferir obres de Uczinowski, Rieding, Bagirov, Joseph Hector Fiocco, Vivaldi, Saint-Amery, Messenet i Bèriot, obres que el mateix Sasha havia seleccionat per a l'ocasió amb la supervisió del seu professor.

Aquesta jove violinista, nascut a Fuerteventura (Les Canàries), però resident a Montblanc d’on és el seu pare, va començar a mostrar habilitats per la música quan encara no havia complert 3 anys, una edat en la que va començar a tenir el primer contacte amb el violí (vegeu l’entrevista publicada en un post anterior).

Amb la venda d’entrades del concert es van poder recaptar una mica més de 900 euros que han estat lliurats al menjador social La Taulada. Tal i com va explicar mossèn Joan Font, rector de la parròquia del Lledó, aquest espai d’acollida dóna sopluig a persones sense recursos econòmics oferint àpats o bé roba d’abric, entre altres activitats assistencials que realitza La Taulada, dins la qual el paper del voluntariat és decisiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada